Modele de mileuri crosetate cu snur

Uncategorized

Modelele Lucrate DIN firul de Macrame pot reprezenta Flori, fructe (struguri), motive geometrice si pot fi executate de orice dimensiune, forma (rotund, dreptunghi, hexagone etc). Pentru a da FINETE, culoare si in acelasi timp valoare unei fete de Masa, unei perdele DIN Panza topita, unui mileu, se pot intercala MODELE crosetate DIN FIR de Macrame sau chiar goblen. Mileul de Macrame este un cadou binevenit pentru orice Casa, deoarece inspira eleganta si rafinament. Modelul de macramé rezulta DIN asamblarea snurului crosetat DIN en macramé, Cu broderia Care in final defineste produsul. Pentru a vedea mai multe modele de mileuri Macrame intrati aici. PE vremuri, mai precis in anii` 70, ` 80 si chiar` 90 mileurile de Macrame erau la Moda. Mileurile de Macrame stateau la loc de cinste PE mijlocul unei, mari lucioase, PE o noptiera, PE spatarul unui fotoliu, in Vitrina etc. Uneori DIN FIR de Macrame Bej sau Alb se crosetau brelocuri pentru Cheile de la sifonier. Mileurile de Macrame pot fi sub forma unui fluture, a unei Flori, a unui fruct (strugure) sau forme geometrice. 2.

mileuri PE Poalele ira de Masa sau perdelelor pernele Bej, grej, GRI pentru canapea, DIN in sau tesatura DIN Bumbac tare (vorbesc despre tesaturile pentru decoratiuni interioare, mai rigide) capata un aspect vintage, Boem daca le coaseti cateva mileuri ton PE Tonne. Mileurile se vopsesc usor si prind repede nuanta Dorita, fiind DIN FIR de Bumbac. Mai multe despre cum sa le vopsiti cu Galus sau cu coloranti naturali aflati aici: Vopseste – manevra vestimentara de Vara. O Masina de cusut sau o Mana indemanatica si mileuri de multe forme si dimensiuni – de asta e nevoie. Pentru a fi o prelungire delicata a tesaturii perdelei sau fetei de Masa aveti grija ca mileurile sa fie adéquat ca nuante – o fata de Masa Bej DIN in este un exemplu Perfect. Prindeti mileurile cu ACE de siguranta asa cum va doriti sa arate, apoi coaseti-le intarit sa nu se desfaca la spalat. PE fata de Masa puteti sa nu decupati, INSA pentru Perdea e musai, sa se continuer ca si cum ar fi crosetate de la inceput, nu aplicate. Se pot confection diferite macrameuri cum ar fi: mileuri, fete de Masa, SetUri de diverse MarimiKasahara si forme (a se vedea pozele) sau produse vestimentare: Bluze, veste, gulerase, mansete etc. Multumesc mult crosetei fermecate pentru premii! Premii care ar fi trebuit sa fie de la mine pentru EA, pentru ca sont un blog ASA de Frumos cu multe MODELE si cu multe linkuri spre bloguri Frumoase si gustoase! Stiu prea bine despre ce vorbesc, CACI nici bine nu-i pomeneam bunica-MII ca am de Gand sa-mi Cumpar o noptiera, ca Era Gata mileul, BA crosetat, BA DIN Ala complexes Cu SNUR.

Bineinteles, si eu am ajuns sa le Tin intr-o Punga in DULAP, pana cand voi avea timp de bricolat. PANA atunci INSA, pana la sezatoarea pe care o tot prorocesc, va ARAT ce am gasit. Probabil ATI mai vazut PE la targurile de design de obiect sau mai nou in restaurantul “la Placinte”, abajururi realizate DIN mileuri mari crosetate. Dimensiuni: 110 cm lungime + 7 cm bentitele de fixare/90 cm Latimer la capatul esarfelor moi DIN Bumbac aplicati Cate un mileu la fel de confortabil tactil, éventuelle DIN Croset tinut Poutine in bausam de rufe. Stiti cale acelea de pantofi despre care vorbeam, eu zic ca si ELE AR merita o metamorfozare – cum sa refolosesti cale de pantofi. Lipiti-le un mileu, mai ales pe cele in care pastrati Kit-UL de bricolat. Ca le aveti PE ALE dumneavoastra sau ca mai Adunati unele de prin targurile de vechituri, second hand-URI, rude, le insirati PE Masa si le Uniti ca pe un puzzle cat sa alcatuiasca o Traversa, le prindeti cu ACE cu gamalie, apoi le coaseti sau le legati la croseta , daca va pricepeti, si Gata. Cel mai bine este sa mergeti la un Croitor, necesita multa indemanare daca vreti sa va acoperiti menbur in intregime. Daca va doriti doar Sare si Piper boem, va ajuta si lipiciul de textile de la bison.

O varianta mult mai decorativa, epurata si subtila este CEA in care Luati un tablou MIC cu Panza, lipiti mileul, apoi aplicati culoare peste.